Wij zoeken een ondernemende en leergierige Stagiair die zich wil verdiepen in ISO certificering.

Ben jij een vierdejaars student Facility Management of vergelijkbaar en op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Wij bieden je de ultieme stage in een informele, jonge en dynamische omgeving.

 

Waar kom je terecht?
Dutchwyse is een dynamische organisatie, waar een informele en goede sfeer hangt. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook voldoende tijd voor ontspanning en leuke dingen.
Dutchwyse biedt ICT-oplossingen, die ervoor zorgen dat de klant op vele vlakken efficiënter opereert. Met onze Hollandse nuchterheid ontwikkelen we de meest efficiënte ICT-oplossingen waarbij we niet schromen om af en toe eens wat creatiever te zijn dan anderen. Als full service ICT-partner zijn we niet alleen in staat om tailormade oplossingen te bedenken, door onze jarenlange ervaring weten we ook exact hoe die concreet en snel geïmplementeerd moeten worden. ICT mag geen zorgen opleveren, het moet kansen bieden voor de toekomst.

 

De stage
Dutchwyse heeft de ambitie om ISO 9001 gecertificeerd te zijn. Als Stagiair kan je hieraan jouw bijdrage leveren door allerlei activiteiten uit te voeren om ISO gecertificeerd te raken.
Voor gedurende 5 – 6 maanden leer je de ins- en outs van kwaliteitsmanagement. Je hebt een grote rol in het voorbereiden van de organisatie op de certificering. Een belangrijke taak is het schrijven van een handboek met daarin o.a. procesbeschrijvingen. Daarnaast zorg je ervoor dat de organisatie audit gereed wordt.

 

Wij leren jou kennen als…
Dé HBO topper die nieuwsgierig, leergierig en ondernemend is! Je vindt het interessant om een project te doorlopen en de ISO certificering te begrijpen. Je begrijpt straks in welke mate strategie van invloed is op beleid en uiteindelijk de dagelijkse werkzaamheden en processen. Je verlaat Dutchwyse met een goed gevulde rugzak aan ervaringen.

 

Investering in jezelf en een beetje meer…

  • Je ontvangt een stagevergoeding;
  • Jouw werktijden zijn flexibel in te richten tussen 08:00 en 17:30 uur;
  • Dagelijks werk je met spontane, jonge en ambitieuze collega’s;
  • Aanpakken is geen probleem.
  • Er ligt een beleidsmatige opdracht voor je klaar!

 

Solliciteren?

Als je wilt reageren op deze vacature reageer dan via: hrm@dutchwyse.nl