VMWare Specialist

VMware virtualisatie specialist Dutchwyse is een gecertificeerd VMware partner en reseller. Voor de implementatie, migratie, installatie of het support op uw VMware oplossingen bent u bij Dutchwyse aan het juiste adres. Met expertise en jarenlange ervaring in het virtualiseren van netwerken, serveromgevingen en workstations ondersteunt Dutchwyse u in al uw virtualisatie vragen.

VMware Virtual Machines
VMware staat voor Virtual Machines Ware, virtualisatie van netwerken en virtualisatie van servers staat hierbij centraal. Al sinds 1998 is VMware koploper in virtual machines en dat wordt herhaaldelijk erkend door vooraanstaande analisten zoals Gartner, forrester en IDC.

Voordelen van VMware en virtual machines (VM’s)
U heeft waarschijnlijk al wel eens gehoord dat het virtualiseren van uw netwerk of virtual machines (VM’s) voordelen opleveren, maar welke zijn dat nou precies? Er zijn 3 voordelen die allemaal resulteren in kostenbesparing:

Eenvoudiger en sneller uw servers beheren
U kunt alle virtuele servers in één keer vanaf één locatie via een VMware workstation updaten en monitoren. Dit maakt het beheer een stuk sneller en eenvoudiger.

Lagere investering
nodig in hardware

U hoeft niet meer per doeleinde één server aan te schaffen, maar kunt meerdere virtuele servers draaien op één fysieke server. Hierin adviseren wij graag zodat je een stuk voordeliger uit bent.

Kostenbesparing door
lager energieverbruik

Minder fysieke servers betekenen een lager verbruik aan stroom. Aangezien één fysieke server al snel 600 euro per jaar aan stroom verbruikt bespaart u hier aanzienlijk mee.

Dutchwyse: Beste prijs met een sterke service
Wanneer u op zoek bent naar service of support op VMware of simpelweg naar de beste prijs voor een gevirtualiseerde oplossing van VMware dan zit u bij Dutchwyse goed. Als partner van VMware en daarbij de gecertificeerde VMware specialisten kunt u rekenen op de VMware expertise waar u naar op zoek bent.

Meer informatie over VMware
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het virtualiseren van netwerken, serveromgevingen of workstations van VMware? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 50 64 500, of laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk ook onze andere partners
Veeam_logo
MSFT_logo_rgb_C-Gray
Glasnet-Zoetermeer_Logo
Hewlett_Packard_Enterprise_logo