Microsoft Cloud Provider Partner Dutchwyse

Dutchwyse is Microsoft Cloud provider Partner en is specialist in de Microsoft Cloud oplossingen zoals Microsoft Azure, Microsoft SharePoint en Microsoft Office 365. Onze gecertificeerde Microsoft specialisten ondersteunen u in advies op Microsoft cloud oplossingen, helpen u met support op Microsoft cloud implementaties en migraties of nemen het volledige beheer van uw Microsoft cloud platform van u over.

Microsoft oplossingen
Microsoft is al jaren één van de grootste en meest betrouwbare spelers in het samenwerken in de cloud voor organisaties. Hierdoor zijn de oplossingen van Microsoft zeer betrouwbaar en uiterst compatibel. Of het nu Azure, Sharepoint of Office 365 is, de kracht van de Microsoft cloud oplossingen zit hem in de eenvoud van gebruik en het beheer voor uw organisatie.

Microsoft Azure
Met de cloud solutions van Microsoft Azure zorgt u ervoor dat uw bedrijf 24/7 bereikbaar is en uw mensen veilig en flexibel kunnen inloggen op uw bedrijfsomgeving. Azure biedt een breed scala aan cloud oplossingen, van private cloud met automatische back-ups tot SaaS in de cloud. Azure ondersteunt zelfs cloud solutions voor het hosten van uw (bedrijfs-) applicaties waarbij een zeer hoge uptime garantie gegarandeerd wordt.

Met Microsoft Azure legt u het fundament onder alle cloudtoepassingen van uw organisatie. Denk hierbij aan uw Office(365)- of Sharepointomgeving of uw on-premise applicaties die u naar de cloud wilt brengen. Met Microsoft Azure is uw data en informatie daarnaast altijd beveiligd en bent u zeer flexibel in de opslag van uw bedrijfsdata.

Microsoft Sharepoint
Met het Microsoft SharePoint platform creëert u een raamwerk voor het uitwisselen van informatie en het online samenwerken van uw medewerkers. Met Microsoft SharePoint 2016 deelt u alle uw documenten in uw eigen bedrijfsomgeving, beheert u eenvoudig de rechtenstructuur en u sluit in enkele minuten een nieuwe medewerker aan. Sharepoint biedt u vele oplossingen maar is bijvoorbeeld in te zetten als intranet, teamsite en als workflow- en inhoudsbeheer oplossing.

Microsoft Office 365
Microsoft Office zoals u het kent, maar dan altijd en overal met ieder device beschikbaar. Office 365 zorgt ervoor dat uw medewerkers eenvoudiger samen in documenten kunnen werken, thuis verder kunnen werken in een Office document of stelt u in staat om iedereen een online werkplek te bieden. Wilt u Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint of andere Office applicaties naar de cloud brengen dan is Microsoft Office 365 het antwoord. Microsoft Office zoals u het kent, maar dan nóg beter.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de oplossingen van Microsoft, of weten wat wij voor u kunnen betekenen qua prijs en leveringen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 50 64 500, of laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bekijk ook onze andere partners
Glasnet-Zoetermeer_Logo
Vmware_logo
veeam
Hewlett_Packard_Enterprise_logo