In een tijd waar thuiswerken mateloos populair is, speelt contact houden met collega’s een grote rol.

Daarom laten we je op deze pagina een kleine selectie aan onmisbare devices zien die op afstand vergaderen vanaf thuis en kantoor naar een professioneel niveau tillen.

 

De webcam voor kantoor:

 

Jabra Panacast

De Jabra Panacast is de eerste webcam met drie lenzen die samen een 4K 180° beeld opnemen van de gehele ruimte. Hierdoor is het eindelijk mogelijk om met meerdere mensen op gepaste afstand van elkaar te vergaderen terwijl iedereen in de ruimte beeld is en blijft.

Extreme kwaliteit:
Daarnaast is zowel het beeld als geluid van extreme kwaliteit. Het beeld van de drie lenzen wordt automatisch samengevoegd voor een haarscherp beeld. De ingebouwde microfoons zorgen bovendien voor een kraakhelder stereo geluid.

Eenvoud:
De camera is Plug&Play en werkt naadloos samen met onder andere Microsoft Teams, Skype, Zoom en Cisco Webex.

Uitbreiding:
Ervaar een nog beter geluid in grote ruimtes met de Jabra Speak 750 en hang de PanaCast camera aan de muur met de PanaCast Wallmount.

 

Video :
Field of view :  Horizontal: 180° / Vertical: 54°
Number of cameras : 3
Light control Brightness, Contrast, Saturation, Sharpness and White Balance
Stitching technology Dynamic real-time stitching technology, running in the onboard PanaCast Vision Processor
Supported resolutions Panoramic-4K: 3840 x 1080 @ 30fps
1080 Full HD: 1920 x 1080 @ 30fps
720p HD: 1280 x 720 @ 30fps

Audio :
Microphones 2 built-in microphones

Ease of use :
Camera controls Electronic Pan-Tilt-Zoom (ePTZ)
Adjustable field of view Choose between 90°, 120°, 140° and 180° through Jabra Direct
Flexible mount For easy placement on top of your monitor or laptop

Connectivity :
USB plug-and-play USB-C port
Power Powered by USB 3.0 cable
System requirements Windows 7 or above
macOS X 10.9 or above
Linux Ubuntu 16.x or above
Chrome OS
USB 3.0 (supports USB 2.0 through the Jabra USB hub)
Certifications Microsoft Teams
Compatibility Zoom, Cisco Webex, Slack, Google Hangouts and more.**

General:
Packaging dimensions (L x W x H) 155 x 90 x 45 mm / 6.1 x 3.5 x 1.8 inch
Main unit dimension (L x W x H) 102 x 67 x 20 mm / 4 x 2.6 x 0.8 inch
Box contents Camera, USB-C to USB-A cable (1 m/3 ft)
Weight 3.53 oz / 100 g
Warranty 2 years

Optional accessories :
Table stand (adjustable height: 152-317 mm / 6-12.5 inch),
wall mount,
1.8 m cable,
USB hub

Operating temperature 0° C to 30° C
Operating humidity 15% to 85% (non-condensing)

 

De webcam voor thuis:

 

Visions model A14

De Visions model A14 is een ideale webcam voor thuis. Geniet van kraakhelder beeld en flexibiliteit door een straploos verstelbare voet met mounting voor een compacte driepoot of statief.

 

Beter dan de een ingebouwde webcam:
Vrijwel elke laptop heeft een ingebouwde webcam en microfoon, maar iedereen weet dat de kwaliteit hiervan in het beste geval “acceptabel” is.

De Visions Model A14 biedt een betaalbaar alternatief voor een ingebouwde webcam met superieur beeld, goed geluid en veel meer flexibiliteit voor plaatsing van de camera. Zo zorg je ervoor dat je goed zichtbaar bent en de camera makkelijk kunt verzetten.

Eenvoud:
De camera is Plug&Play en werkt naadloos samen met onder andere Microsoft Teams, Skype, Zoom en Cisco Webex. Met behulp van de ingebouwde verstelbare voet en een aansluiting voor een (mini) driepoot kan je de webcam plaatsen waar je wilt zodat je tegenlicht kunt voorkomen en je gesprekspartners niet alleen je voorhoofd, keukenraam of neusgaten zien.

Jabra Evolve headsets

Goed verstaanbaar bij online vergaderingen en fantastisch geluid met geweldig draagcomfort. De Jabra Evolve series headset zijn bijna onmisbaar op elke thuiswerkplek en onderweg.

Alles in een headset:
De Jabra Evolve series headsets zijn toonaangevend en de meest veelzijdige oplossing voor zakelijk gebruik. Bedraad en/of draadloos, actieve ruisonderdrukking* en tot meer dan 30 meter draadloos bereik* met Jabra Link.

Multifunctioneel :
De headsets in de Evolve serie zijn allen uitgerust met topklasse microfoons wat ze uitermate geschikt maakt voor videovergaderingen via Microsoft Teams, Zoom en VoIP telefonie via een Webphone. Met bluetooth ondersteuning kunnen meerdere* apparaten tegelijkertijd aangesloten worden. Daarnaast zijn alle headsets voorzien van hoge kwaliteit drivers waardoor deze ook uitstekend geschikt zijn voor het luisteren van muziek. Actieve ruisonderdrukking* helpt daarbij voor concentratie op een drukke werkvloer.

*op geselecteerde modellen

 

Aanbieding!

Jabra Evolve 75

279.00 229.00

Een compacte, veelzijdige wireless headset met actieve ruisonderdrukking, prachtig geluid en een batterijduur tot 15 uur!

 

Aanbieding!

Jabra Evolve 80

333.00 269.00

De grote broer van de Jabra Evolve 75 met een over-ear design voor concentratie en comfort.

 

 

Aanbieding!

Jabra Evolve2 40

109.00 89.00

Uitstekend comfort voor professioneel gebruik en fantastisch geluid met 3 microfoons.

 

Aanbieding!

Jabra Evolve2 65

249.00 199.00

Een hoge gesprekskwaliteit vereist uitstekende telefoonprestaties, waarbij de naadloze professionele audio het verschil maakt.

 

Jabra Evolve2 85

399.00

Een geavanceerde en comfortabele headset van topkwaliteit met 10 microfoons, actieve ruisonderdrukking, tot 37 uur batterijduur en HiFi audio kwaliteit.

 

Jabra Panacast

699.00

Het neusje van de zalm op het gebied van conference-cams. Laat de hele vergaderruimte zien in haarscherp 180 graden 4K beeld dat zich automatisch aanpast aan het aantal deelnemers aan tafel.

 

Aanbieding!

Visions model A14

99.00 79.00

Een betaalbare webcam met uitstekend FullHD beeld. Een ideale HD-vervanging van de ingebouwde webcam van laptops of uitbreiding op een desktop werkstation.

 

 

 

 

Begin vroeg!

Zorg ervoor dat je 10 minuten voor de vergadering klaar zit. Zo heb je nog heel even om koffie te pakken, te zorgen dat je verbinding optimaal is, de technologie goed werkt en dat je de bespreekpunten voor de meeting scherp hebt.

Wijs een gespreksleider aan

Heb je een meeting met meer dan vier personen? Wijs dan een gespreksleider aan die mensen het woord geeft. Bij videovergaderen kan er een kleine vertraging zijn waardoor mensen door elkaar heen gaan spreken. Het aanwijzen van een gespreksleider voorkomt dit. Daarnaast kan de gespreksleider de bespreekpunten bijhouden en waar nodig notuleren.

 

Gebruik een headset

Laptopluidsprekers geven vaak een schel geluid waardoor je gesprekspartners soms onverstaanbaar zijn. Gebruik bij voorkeur een headset, ook als deze geen microfoon heeft. Je hoort de anderen dan perfect en gebruikt de microfoon(s) van je laptop of de webcam.

 

Gebruik een externe webcam

Gebruik bij voorkeur een externe webcam, niet alleen omdat het beeld en de helderheidsregeling in de regel veel beter zijn, maar ook omdat je deze eenvoudig kunt verplaatsen zonder dat je de laptop of monitor een ander plekje hoeft te geven. Daarnaast hebben veel webcams een ingebouwde stereo microfoon waardoor je nog beter verstaanbaar bent.

 

Niet met je rug naar het raam!

Ga, als het even kan, niet met je rug naar het raam gericht zitten. Het beeld is dan overbelicht waardoor mensen je gezichtsexpressie niet goed kunnen zien. Als je geen andere optie, zorg dan dat er verduistering is.

 

Geen afleiding

Zorg ervoor dat je in een afgesloten ruimte zit waar er geen (geluids)hinder is van kinderen of huisdieren. Harde geluiden kunnen je microfoon activeren en gaan rondzingen bij iedereen in de meeting.

Wil je meer info of meteen bestellen?

 

Bestel ze eenvoudig via de webshop, neem contact op via onderstaand formulier, stuur ons een mailtje of geef ons een belletje op 088 506 4500