VoIP inrichten

Bij IP telefonie, Voice over IP of VoIP wordt internet gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hiervoor is één infrastructuur nodig. Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels redelijk standaard geworden.

Het voordeel van VoIP

Het voordeel is dat een telefoonnummer gekoppeld kan worden aan een IP-adres, waardoor een medewerker ook thuis bereikt kan worden. Voorheen kon dat alleen door het nummer door te schakelen en dat bracht extra kosten met zich mee. Door middel van bijvoorbeeld een Hosted VoIP-oplossing kan je altijd en overal bellen en gebeld worden op je zakelijk telefoonnummer.

Meer weten over VoIP?

Dutchwyse werkt o.a. met Xelion VoIP. Wij kunnen uw centrale beheren en inrichten. U Krijgt ondersteuning voor het instellen van het menu en uitleg over het portaal. Mocht u vragen hebben over deze dienst dan kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers. Tel: +31 (0)88 50 64 500 (Optie 1) of laat uw vraag achter. Wij helpen u graag verder.