HPE Servers

Dutchwyse is HPE Silver partner op het gebied van servers en services. Tevens zijn wij HPE business partner op het gebied van Aruba networking. Dit brengt veel voordeel voor u met zich mee. Wij hebben qua (pre) sales veel kennis opgebouwd en blijven dit onderhouden. Wij zorgen dat we altijd up-to-date zijn. Meedenken en het opbouwen van de juiste configuratie behoort tot onze dagelijkse taken.

HPE_Gen10

Onze technische consultants zijn gespecialiseerd in het configureren en het assembleren van servers en storage apparatuur. Het testen van de geassembleerde hardware wordt grondig uitgevoerd. Eventuele DOA ( dead on arrival ) wordt door Dutchwyse ondervangen.

Naast het meedenken zorgen wij ook voor de juiste prijsstelling. Wij gaan graag de uitdaging aan om een zo scherp mogelijk voorstel neer te leggen. Ons trackrecord ligt hoog gezien wij succesvol zijn in het gezamenlijk closen van opportunity’s.

Zit u met een uitdaging? Wil u overstappen richting een nieuwe omgeving of de Cloud? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op en gezamenlijk zorgen wij voor de juiste configuratie en mooie prijs.