dw_postbanner_dwictcup

Dutchwyse wint ICT Cup 2021!

Afgelopen vrijdag deden deze mannen van Dutchwyse mee aan de ICT Cup 2021. Samen met 21 andere teams uit de ICT sector streden zij om de beker én zetten zij zich in voor Stichting ALS Nederland. Na een sportieve middag ging Dutchwyse naar huis met de eerste prijs! 2ICT eindigde op de tweede plaats, het team van Conceptsales pakte de derde plek.

De jaarlijkse ICT Cup is een dag vol actie: spijkerbroek hangen, volleybal, Expeditie Robinson en natuurlijk een potje voetbal. Tijdens en tussen de sportactiviteiten door staat teambuilding, netwerken en samenwerken centraal.

Het evenement werd dit jaar voor de vierde keer op rij georganiseerd door ICTWaarborg. Alle jaren bij elkaar is er inmiddels ruim €47.000,- euro opgehaald voor de Stichting ALS Nederland.

Sport en beweging is belangrijk, ook op kantoor

Het verhoogt de concentratie, de creativiteit en vermindert ziekteverzuim als gevolg van lichaam- of gezondheidsklachten.

5 easy beweging tips voor op kantoor:

  • Zet een timer op 20 minuten: even opstaan en naar buiten kijken met een glas water, geef je ogen rust terwijl je nadenkt over je volgende taak.
  • Snelle vraag? Loop naar je collega toe in plaats van een berichtje of een mailtje te sturen. Zo heb je een excuus om te bewegen, een excuus voor een praatje én heb je sneller een compleet antwoord.
  • Kijk eens of je bureau verstelbaar is en werk een uurtje staand!
  • Ga met mooi weer op de fiets naar werk. Of voor de echte Nederlandse bikkels: gewoon in je regenpak…
  • Zet de prullenbak net een paar stappen verder van je bureau. Ha! Nu moet je wel even opstaan.

Vragen of ideeen?

Laat het ons weten op info@dutchwyse.nl!