Update : 29-09-2020

Aangescherpte maatregelen:
De tweede golf is een feit en in lijn met overheidsrichtlijnen hebben wij besloten een rooster te introduceren waarbij alle collega’s die thuis kunnen werken dit per direct gaan doen. De medewerkers die op kantoor aanwezig moeten zijn om de continuïteit van noodzakelijke bedrijfsprocessen te garanderen, krijgen werkplekken in afgesloten ruimten met voldoende ventilatie.

Daarnaast blijven alle maatregelen met betrekking tot persoonlijke hygiëne en het houden van voldoende afstand van kracht en hebben we naast de plaatsing van desinfectieterminals aanvullende maatregelen genomen zoals de installatie van elektrische blowdryers in de toiletten en de installatie van een nieuw geavanceerd filtratiesysteem zonder luchtcirculatie.

Service op locatie
We beperken service op locatie tot noodgevallen waarbij we per geval toetsen of het verantwoordelijk is om een field-engineer te sturen.

 

Vragen:
Heeft u vragen met betrekking tot ons coronabeleid? Neem dan contact op via info@dutchwyse.nl

Blijf veilig en zorg goed voor uw naasten.

 

 


Update : 25-05-2020

Terug naar kantoor:
Vanaf 01-06-2020 gaan ook wij versoepelen. We gaan langzaam toe naar meer bezetting op kantoor en stellen nieuwe maatregelen in om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Zo gaan we lunchen in groepen, zetten we waar nodig bureaus verder uit elkaar. Natuurlijk blijven we de aangescherpte hygiënevoorschriften aanhouden.

Service op locatie:
We blijven alert op de mogelijke besmettingsrisico’s die een bezoek met zich mee brengt en blijven dit tot nader order tot een minimum beperken.

 


 

Update : 16-03-2020

In navolging van het overheidsadvies aangaande thuiswerken krijgen wij veel vragen
met betrekking tot het instellen van remote desktop en VPN verbindingen.

De servicedesk doet haar best om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden
maar het kan voorkomen dat we niet alle vragen direct kunnen behandelen of de
nodige werkzaamheden direct kunnen uitvoeren.

Hieronder een paar belangrijke gegevens:

Beschikbaarheid remote desktop en VPN
Als er binnen uw organisatie niet eerder voorzieningen zijn getroffen die thuiswerken mogelijk maken, kunnen wij dit niet eenvoudig “inschakelen”. Hiervoor is aanvullende programmatuur of configuratie nodig. Dit kunnen wij in overleg met het bedrijf realiseren.

Stel vragen altijd via de servicedesk:

• Stuur altijd een mail naar servicedesk@dutchwyse.nl
• Stuur geen nieuwe vragen direct naar de persoonlijke email van servicedeskmedewerkers (dan wordt er geen serviceticket aangemaakt)
• Bel niet direct naar (mobiele) nummers van servicedeskmedewerkers.


Netwerk en internetverbinding:

Als thuiswerken mogelijk is, zorg dan dat er op de thuiswerkplek een snelle en stabiele netwerkverbinding is. Bij grote drukte is het oplossen van problemen met een privé internet en/of netwerkverbinding helaas niet altijd mogelijk.

 


 

Roelofarendsveen : 12-03-2020

Het zal niemand ontgaan zijn; Het Coronavirus heeft ook Nederland in zijn greep.

Wij nemen al sinds het begin van deze maand passende maatregelen om onszelf,
onze naasten en Nederland te beschermen tegen onnodig veel besmettingen met het Coronavirus.

Naast maatregelen op kantoor, zoals duidelijk aangegeven desinfectieplaatsen, voorlichting en controle op
persoonlijke hygiene hebben wij naar advies van het RIVM per direct aanvullende maatregelen genomen.

 

1 : Zo veel mogelijk thuiswerken
Ons personeel werkt zo veel mogelijk thuis en als deze op kantoor werken, reizen zij zo min mogelijk met het openbaar vervoer.

2 : Klantbezoeken worden opgeschort
Klantbezoeken worden tot op zijn minst het einde van de maand uitgesteld of opnieuw ingepland. Afspraken doen wij zo veel mogelijk via Teams, Facetime of telefonisch.

3 : Onze field engineers blijven op kantoor
Tot nader order blijven al onze field engineers op kantoor waar zij hun werkzaamheden voortzetten op de eigen technische dienst. Alleen bij extreme noodgevallen worden zij ingezet om problemen bij klanten te verhelpen. Hierbij nemen zij maatregelen zoals terughoudendheid bij fysiek contact, het dragen van handschoenen waar mogelijk en het zoveel mogelijk desinfecteren van de handen.

 

 

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat bovenstaande maatregelen zo min mogelijk effect hebben op uw bedrijfsvoering en hopen we op uw begrip.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via info@dutchwyse.nl

 

Bekijk hier de laatste informatie van het RIVM over het coronavirus