U maakt momenteel gebruik van Office 365. Nu is er een oplossing waarmee u uw e-mail kunt beveiligen tegen Malware. Met Exchange Advanced Threat Protection (ATP) kunt u uw postvakken realtime beveiligen tegen geavanceerde aanvallen.

ATP

Beveilig tegen onveilige bijlagen.
Met veilige bijlagen kunt u voorkomen dat schadelijke bijlagen invloed hebben op uw e-mailomgeving. Ook als de handtekeningen van de bijlagen niet bekend zijn. Alle verdachte inhoud doorloopt in realtime een op gedrag gebaseerde malware-analyse waarin met Machine Learning-technieken de inhoud op verdachte activiteiten wordt gecontroleerd. Onveilige bijlagen worden geïsoleerd in een sandbox voordat ze naar ontvangers worden verzonden. Zo heeft u een overzichtelijk Postvak IN zonder malware, met betere beveiliging tegen zero-day-aanvallen.

Beveilig uw omgeving wanneer gebruikers op onveilige koppelingen klikken.
Exchange Online Protection biedt beveiliging tegen schadelijke koppelingen door de inhoud te scannen. Veilige koppelingen is een uitbreiding hiervan en beveiligt uw omgeving wanneer gebruikers op een koppeling klikken. Terwijl de inhoud wordt gescand, worden de URL’s herschreven voordat ze door Office 365 lopen. De URL’s worden realtime onderzocht, op het moment dat erop wordt geklikt. Als een koppeling onveilig is, ziet de gebruiker een waarschuwing om niet naar de site te gaan of er verschijnt een melding dat de site is geblokkeerd. Er is bovendien een rapportage beschikbaar, zodat u als beheerder kan bijhouden welke gebruikers wanneer op een koppeling hebben geklikt.

Genereer rapporten en houd koppelingen in berichten bij.
Verwerf essentiële inzichten in wie er in jouw organisatie doelwit is en kom te weten in welke categorie van aanvallen valt. Met rapportage en berichttracering kun je berichten onderzoeken die zijn geblokkeerd vanwege onbekende virussen of malware, terwijl je met de mogelijkheid van URL-tracering afzonderlijke schadelijke koppelingen kunt bijhouden in de berichten waarop is geklikt.